Adverteren

De Rotterdampas is de leukste kortingspas van Rotterdam en regio. Met de Rotterdampas kunnen pashouders gratis of met korting leuke dingen doen op recreatief, cultureel, sportief en educatief gebied.

Jaarlijks biedt de Rotterdampas ruim 750 acties aan. De acties worden via diverse middelen bij pashouders onder de aandacht gebracht: de jaargids en seizoensmagazines worden uitgereikt of verstuurd en daarnaast zijn alle acties ook te vinden op de website en in de Rotterdampas app. Via e­mail, Facebook en Twitter worden pashouders minimaal twee keer per week geïnformeerd over lastminute acties en maandacties.

 

Adverteermogelijkheden en tarieven

Seizoensmagazines

75.000 oplages, 150.000 bereik, 4x per jaar

4 keer per jaar (lente, zomer, herfst, winter) geven we twee gratis magazines uit die samen verstuurd worden. “Veel plezier!” wordt door iedereen ontvangen, “Dikke Pret!” wordt ontvangen door famile (kinderen t/m 12 jaar en hun ouders, opa’s & oma’s).

Beide magazines bestaan voor ca. 75% uit korte toelichtingen over de verschillende seizoensacties waar pashouders gebruik van kunnen maken. De redactionele artikelen (ca. 25%) zijn er op gericht om pashouders te stimuleren activiteiten te gaan ondernemen. In elk magazine wordt bovendien een aantal acties door pashouders getest en met foto’s geïllustreerd.

VEEL PLEZIER!

Hele pagina achterkant € 3.350,-Hele pagina binnenzijde achterkant € 2.850,-Hele pagina binnenwerk € 2.350,-

DIKKE PRET!

Hele pagina achterkant € 1.600,-Hele pagina binnenzijde achterkant € 1.425,-Hele pagina binnenwerk € 1.250,-

 

Jaargids

75.000 oplages, 150.000 bereik, 1x per jaar

De Jaargids geeft een korte introductie over de Rotterdampas en staat verder vol acties die een pasjaar lang geldig. De acties zijn verdeeld in zeven categorieën:
Pret maken, Kijken & Luisteren, Eten & Drinken, Sporten, Leren, Relaxen en Toeren.

Elke pashouder krijgt de jaargids bij aanschaf van de Rotterdampas direct mee of bij online aankoop samen met de actuele magazines thuisgestuurd (1 per huishouden).

Hele pagina binnenzijde achterkant € 2.650,-Hele pagina binnenwerk € 2.250,-

 

 

JEUGD VAKANTIEPASPOORT

75.000 oplages. 75.000 bereik, 1x per jaar

Met het Jeugd Vakantiepaspoort kunnen Rotterdamse basisschoolkinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar oud (groep 1 t/m 8) in de zomervakantie leuke dingen doen in Rotterdam en regio. Iedere bestemming (actie) die met het paspoortje bezocht wordt, wordt geregistreerd. Met minimaal tien keer gebruik van het paspoortje krijgen de kinderen aan het eind van de looptijd een hoge korting of gratis toegang bij een groot evenement.

Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt gratis uitgedeeld op alle basisscholen in Rotterdam. Rotterdampashouders kunnen het paspoortje ook gratis afhalen of kopen bij de gemeenten
die deelnemen aan de Rotterdampas (Capelle a/d IJssel, Delft, Lansingerland, Maassluis, Schiedam, Vlaardingen en Zuidplas). Het paspoortje is ook af te halen in de Rotterdampaswinkel.

Hele pagina binnenzijde achterkant € 1.600,-Hele pagina binnenwerk € 1.250,-

Tarieven zijn op basis van full color en exclusief 21% btw

 

Download hier het adverteren info sheet met aanleverspecificaties en deadlines

 

Over onze pashouders

Dit gaat over de pashouders (interesses, leeftijd, man/vrouw, inkomen)

 

Vraag je advertentie aan

Of stel vragen aan ons team!

Wil je aan de slag met Rotterdampas voor jouw advertenties? Neem contact om met ons Partners & Projecten team. Ze zijn er ook voor al je vragen en opmerkingen.

projecten@rotterdampas.nl

Madelein van Bodegom-Post, Johan Priem & Miranda de Ruiter

© Rotterdampas 2017 Gemeente Rotterdam