Mantelzorgcadeau

Gemeente Rotterdam biedt een pakket aan Mantelzorgwaardering. Onderdeel van de waardering is het mantelzorgcadeau, in de vorm van een gratis Rotterdampas.

Wat moet je doen?

Alle mantelzorgers die actief zijn in Rotterdam moeten eerst een mantelzorgverklaring aanvragen. Dit kan via www.rotterdam.nl/mantelzorgwaardering. Bij de verklaring ontvang je een vouchercode. Met deze vouchercode kun je je gratis Rotterdampas bestellen of verlengen. Dit kan gemakkelijk via www.rotterdampas.nl/bestellen.

Voor de zorgontvanger

Ontvang je zorg en wil je jouw mantelzorger hiervoor bedanken? Attendeer jouw mantelzorger dan op de Mantelzorgwaardering.

Over de Rotterdampas

Met de Rotterdampas doe je meer dan 750 leuke dingen, gratis of met korting. Ruim 400 jaaracties, 250 extra seizoensacties, maandelijks acties voor het theater, dagtochten workshops en meer, en wekelijks 2 lastminute-acties in je mailbox. Dat is bij elkaar opgeteld heel veel plezier voor zo weinig geld. Bekijk de site voor een overzicht van alle acties.De Rotterdampas is geldig van 1 maart 2016 tot 1 maart 2017.

© Rotterdampas 2017 Gemeente Rotterdam