Veelgestelde vragen

WhatsApp

Je kunt je in Mijn Pas aanmelden voor het WhatsApp-kanaal. Vul je mobiele telefoonnummer in en klik op ‘Inschrijven’. Dan ontvang jij voortaan het nieuwste magazine, de jaargids en andere inspiratie (max. 2x per maand) via WhatsApp.

Stuur een bericht met de tekst ‘STOP’ in hetzelfde WhatsApp gesprek. Dan ben je direct afgemeld.

Dit kan zeker. Stuur een mailtje naar info@rotterdampas.nl met je naam en nummer. Dan voegen wij je weer toe.

Je ontvangt maximaal 2x per maand inspiratie via WhatsApp. Daaronder vallen de jaargids, Rotterdampas magazine én de maandelijkse acties met minimaal 50% korting.

Nee, je kunt niet chatten via dit kanaal. Heb je een vraag? Kijk hiervoor op de Contactpagina.

Jouw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld. Klik hier om ons privacybeleid te lezen.

DOWNLOAD DE APP

Jouw Rotterdampas altijd bij de hand. Download de gratis app nu in de store.

Button met logo van iOS app storeButton met logo van Android play store
Voorbeelden van de Rotterdampas App

Rotterdampaswinkel

Hoogstraat 110 (Centrale Bibliotheek)
3011 PV Rotterdam
Tel: 14010
Openingstijden:

ma van 13 tot 17 uur
di t/m vr van 10 tot 17 uur

bij drukte sluit de wachtrij een half uur voor sluitingstijd

je kunt hier alleen pinnen

Alle verkooppunten